Het proteïne dieet

Bent u geïnteresseerd in “Afvallen onder begeleiding van een ervaringsdeskundige”, dan bent u bij ons op het juiste adres !

Het Proteïne Dieet van Bodystudio Move- It !! is dé manier om op een smakelijke en gemakkelijke manier overgewicht kwijt te raken.

Gaat u lijnen en wilt u wat overtollig gewicht kwijt raken, dan doet men dat vaak door caloriebeperking en zet men zichzelf op rantsoen, wat er vaak toe leidt dat het lichaam essentiële stoffen tekort komt. Bovendien past het lichaam zich aan en schijnt steeds minder nodig te hebben. Mensen zeggen dan vaak dat ze al dik worden bij het kijken naar een glas water!

Dat geeft al aan, dat het metabolisme veranderd is en gewicht verliezen al heel moeilijk gaat. Bovendien houdt u het minder lang vol, want u wordt er vaak humeurig van, omdat u toch honger hebt, zeker in het begin.

Effectiever en gezonder is dan ook om met hoogwaardige, kwalitatieve, eiwitrijke producten van Bodystudio Move-It !! in een vetstofwisseling te komen. U eet minimaal 4 maaltijden per dag, aangevuld met toegestane groenten en evt vitamines voor de tekorten die ontstaan door het weglaten van gewone voeding. Het lichaam komt in het zogenaamde ketose fase en wordt gedwongen de vetreserves aan te spreken zonder dat men het lichaam tekort doet.

Spieren blijven intact, let op, dit is belangrijk, want het hart is ook een spier en het lichaam heeft niet het idee dat het aan het lijnen is. Men voelt zich supergoed, energiek, niet moe en valt nog vet af ook ! Daarbij dient men minimaal 2 tot 2 1/2 liter water per dag te drinken.

U kunt met het Proteïne Dieet van Bodystudio Move-It !! niet smokkelen. Als men eenmaal goed in de vetverbranding zit, dus in de zgn ketosefase, heeft men 100% resultaat! Maakt men bewust of onbewust toch een foutje, dan raakt men uit ketose en heeft men weer 2 tot 3 dagen nodig om er weer goed in ketose te komen.

Het dieet bestaat uit verschillende fases. Controle en weegmomenten zijn hierbij heel belangrijk als stok achter de deur.

Ook voor vragen, adviezen, tips en ondersteuning staan wij altijd voor u klaar.

Afvallen mag de gezondheid niet schaden. Het moet geen doel op zich zijn maar een manier om gezonder te gaan leven ! Afslanken moet dus op een verantwoorde manier gebeuren!

Voor ons Proteïne Dieet werken wij uitsluitend op afspraak !