Het succesverhaal van Anouk

anouk-begin_mHoi, mijn naam is Anouk. Ik ben 1,67 meter en een jaar geleden woog ik 99,5 kilo.

Na mijn twee zwangerschappen was ik al een hele tijd op zoek naar een sport. En geen sport waarin ik me onzeker over mijn uiterlijk hoefde te voelen. En ik wilde koste wat kost afvallen ik was veel te zwaar.

Mijn moeder had in het verleden getraind via de TFM en dit heeft voor haar heel veel goeds gedaan. Dat wilde ik ook. Via het Internet kwam ik bij “bodystudio Move-It” terecht. Toen ik belde kon ik vrijwel meteen terecht voor een intake. Ik moest wat aan mezelf doen dus heb ik deze kans meteen aangegrepen. Een week later had ik mijn eerste les. Het was een heftige les maar vol goede moed heb ik voor twee keer in de week dagen gepland. Als ik het doe met ik het goed doen. Die kilo´s moest ik kwijt.

Na de eerste vijf lessen was het wederom wegen en meten, ik was erg gespannen want ja is er wat af? Heeft het echt geholpen? 1,8 kilo en 35 centimeter totaal. Ik wist niet wat ik hoorde. Dit werkt en ik wilde er zeer zeker mee verder.

Nu een jaar later ben ik 17,5 kilo kwijt en 128 centimeter totaal. Ik voel me geweldig en mijn kinderen hebben een totaal andere moeder gekregen. Ik heb weer zin in het leven. Doe weer graag leuke dingen met mijn kinderen en ik ben veel minder snel moe of afgebrand. Ik ben nog niet op mijn gewicht maar dat gaat zeer zeker komen. Het contact met de mede sporters is geweldig, we steunen elkaar allemaal en sporen elkaar allemaal aan om door te gaan. En als ik straks op gewicht ben, blijf ik een keer per week sporten om op gewicht te blijven.

Ik kan het dan ook iedereen aanraden. Het werkt echt. Zie hieronder het resultaat!

Terug naar succesverhalen