Het succesverhaal van Ans

Hallo Monique,

Hier is dan eindelijk mijn beloofde stukje voor je site.

Ik zag je stukje in het Stadnieuws over snel afvallen, ja-ja dacht ik, de zoveelste! Maar na in het stukje gelezen te hebben, dat de suikerspiegeling door de proteïne constant wordt gehouden, wat bij mij steeds het probleem was, als ik met een of ander dieet begon, was mijn interesse gewekt.

Ik heb je meteen gebeld, omdat ik onderhand wel eens van die overtollige kilootjes af wilde! Je zei dat ook ik via internet de producten kon bestellen. Maar ik wilde toch graag zien met wie ik te doen had en maakte een afspraak met je op 25 februari 2009.

Ik werd hartelijk door je ontvangen en na de uitleg over de producten en wat ik er allemaal bij mocht doen aan groenten, ging ik de weegschaal op en was mijn gewicht met een lengte van 1.75 mtr. 98 kg! Veel te zwaar natuurlijk!

Ik ben 2 maart meteen begonnen met de samen uitgekozen producten en die mij het beste aanstonden.

14 maart was mijn tweede afspraak en was mijn gewicht………92 kg….dus 6 kilo eraf en geen schommelende suikerspiegeling gehad.

27 maart, ik ben benieuwd en jawel hoor, weer eraf………89.9 kg….en nog steeds nergens last van!

11 april, op naar de weegschaal en………85.2 kg….weer gelukt en nog allemaal lekker ook!

21 april, paar daagjes op vakantie geweest dus?………84.4 kg….mooi zeg, had ik niet verwacht hoor.

12 mei,mijn dochter en ik zijn jarig geweest……82.6 kg….te gek mén, toch nog eraf!

12 juni, heb nu fase 4 ook achter de rug en ik ging voor 15 kg, die zijn er af en dus vind ik het wel mooi nu met mijn 64 jaar!

Het is bijzonder goed gegaan, zonder veel moeite en mijn suikerspiegeling is nog steeds goed en daar ben ik heel blij mee. De behoefte aan snoep en koek is weg, nog wel lekker af en toe, maar niet meer de hoofdzaak, zoals vroeger.

Ik kreeg een lieve kaart van Monique, om me te feliciteren met mijn behaalde kilootjes, maar dat is me wel gelukt mede door haar goede begeleiding.

Ik ga nog wel af en toe naar Monique om me te laten wegen, om het een beetje in de gaten te houden, maar het gaat gewoon goed en ik ben intussen ook nog afgevallen naar de 80.6 kg. Zie het verschil op de foto’s!

Monique, bij deze nogmaals bedankt voor je steun en ook gezelligheid! Gij zijt unne toffe mens!!

Heel veel groetjes van een gelukkige Ans!

Terug naar succesverhalen

Ans_1Ans_2