Het succesverhaal van Ineke

ineke_bouwman_01

Ruim 40 kilo minder!

Via de vriendin van mijn zoon hoorde ik van het MOVE-IT dieet. Haar moeder was aan het diëten en viel 25 kilo af. Ze zag er geweldig uit. Ik dacht als zij dat kan dan moet het mij ook lukken. Ik heb bij Monique een afspraak gemaakt. Gelukkig kon ik al snel komen.

Ze legde uit wat de bedoeling was en wat ik kon verwachten .Ze verzekerde mij dat ik geen honger zou hebben. Dat zou geweldig zijn, op dieet en geen honger hebben. Eerst meemaken dan geloven, dacht ik.

In het verleden heb ik al veel geprobeerd om af te vallen , maar ik barste altijd van de honger. Dus poging weer mislukt. Wat tot het beroemde jojo effect resulteerde.

ineke_bouwman_05De knop ging om en ik ging aan de slag. En het ging geweldig de kilo’s vlogen er af.

Ik kreeg er echt zin in en de kilo’s gingen er op de juiste plaatsen af, mijn huid werd mooier en ik voelde mij energieker . Zo was het niet moeilijk om het vol te houden. En nu na ruim 40 kilo minder voel ik mij top. Het is 30 jaar geleden dat ik maat 40 had. Ik heb volop keus in de kleding winkels voel me fit .

Ik ben zo blij dat ik dit bereikt heb , ik had niet gedacht ooit nog zo ver te komen.

Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb samen met steun van Monique. Ik weet nu ook dat ik altijd op moet blijven letten met eten want ik wil echt nooit meer dik zijn. Dit slanke leven bevalt mij uitstekend ik krijg iedere dag complimenten dus wat wil je nog meer.

ineke_bouwman_02Echt iedereen steunde mij , mijn familie – vrienden- buren – collega’s en clienten want zonder steun kun je niet. Dus bij deze iedereen bedankt.

Monique jij ook bedankt zonder jou positieve instelling had ik het vast niet gered .

Groetjes Ineke

Terug naar succesverhalen