Het succesverhaal van Inge

In de zomer van 2008 had ik er genoeg van en besloot ik om echt iets aan mijn overgewicht te doen. Ik had gebeld voor een intake en om een proefles af te spreken. Het is voor mij heel belangrijk dat ik me bij een sportschool thuis voel en dat het klikt met je begeleider(s), Na een heel prettig gesprek met Monique heb ik dus besloten om heel intensief te gaan sporten. Ik vertelde dat ik snel resultaat wilde zien.

De reden hiervoor was dat ik uit eigen ervaring weet dat ik al snel mijn motivatie verlies als ik na enkele weken een dieet heb gevolgd nog maar weinig of geen resultaat zie. Ik wist van te voren niet dat je bij Bodystudio Move-It ook een dieet kon volgen. Het proteïne dieet.

Op 13 augustus 2008 ben ik begonnen met sporten in de TFM warmte cabine. De eerste 6 weken 3x per week, daarna 2x per week. Ook het proteïne dieet ben ik gaan volgen vanaf 13 augustus, wat overigens een heel lekker dieet is.

Resultaat na 2 weken (25 augustus 2008) : 5 kg kwijt en 23,5 cm omvang er af.
Resultaat na 3 weken (2 september 2008) : 7,4 kg kwijt en 39,5 cm omvang er af.

Dit resultaat geeft je de moed en kracht om door te gaan. Ik voel me heel erg thuis bij Bodystudio Move-It en ik krijg heel veel steun en zeer goede begeleiding van Monique en John. De begeleiding over het dieet dat ik volg is ook uitstekend en Monique heeft een luisterend oor voor wat er in je omgaat als je niet gelukkig bent in een lichaam waar je jezelf niet prettig in voelt.

Resultaat na 14 weken (21 november 2008) : 20,9 kg kwijt en 120 cm omvang er af.

Na dit resultaat lag er een verassing voor mij klaar wat ik niet had verwacht, ik kreeg een kado omdat ik de 20 kilo had gehaald en een kaart waardoor ik nog meer gemotiveerd raakte om door te gaan.

Niet alleen het verliezen van gewicht en centimeters gaat snel, je krijgt er ook ontzettend veel energie van en voelt je gewoon veel fitter.

Ik ben nog niet op mijn streef gewicht maar als ik het heb gehaald dan blijf ik één keer per week sporten om op gewicht te blijven.

Wordt vervolgd. Inge Poortier

Terug naar succesverhalen

inge01_244b

inge05_244b