HEt succesverhaal van Lenneke

Hieronder mijn stukje..

Sinds 20 september 2012 ben ik de trotse mama van een prachtige dochter, Liv.

Voor mijn zwangerschap heb ik nooit op mijn eten moeten letten, maar in de 9 maanden zwangerschap gaf de weegschaal uiteindelijk 24 kg meer aan dan ervoor. Zonder er veel voor te moeten doen, gingen de eerste 15 kilo eraf. Maar ik bleef steken op 10 kilo.

Ondanks het geweldige gevoel van mama zijn, wist ik zeker dat ik die 10 extra kilootjes eraf wilde hebben. Aangezien ik nog nooit een dieet had gevolgd, besloot ik het eerst te proberen door de combinatie fanatiek sporten en goed op mijn eten letten.

lenneke-01Uit ervaring wist ik dat een sportschool niet mijn ding was en ik wilde graag een beetje begeleiding/stok achter de deur hebben. Ooit had ik weleens gehoord van sporten in warmtecabines en al snel kwam ik bij Bodystudio Move It uit. Al snel was mijn eerste proefles gepland en inmiddels zijn we bijna drie maanden, ruim 40 cm en 7.8 kg (minder) verder.

Het sporten in de cabines bevalt me enorm goed, mede door de gezellige sfeer en goede begeleiding. Daarnaast werkt het voor mij ook goed dat je afspraken moet maken wanneer je komt, hierdoor zeg je niet snel af.

Ik had niet verwacht dat ik zo snel resultaat zou behalen maar de combinatie sporten en goed op mijn eten letten, werkt enorm goed. Ik merk dat ik veel meer spieren krijg en alles wordt strakker. Ik raad het iedereen aan om hier te gaan sporten, het resultaat mag er zijn en ook voor gezelligheid ben je aan het juiste adres bij bodystudio Move It.

Groetjes Lenneke

Terug naar succesverhalen