Het succesverhaal van Lia

Mijn eerste ervaring met Bodystudio Move-It !! was op een avond toen er een flyer binnenviel.Ik heb meteen gebeld voor een kennismakingsafspraak. Gelukkig kon ik al snel terecht en mijn eerste indruk was ook meteen goed. Tijdens de kennismaking heeft Monique, de eigenaresse , mij gewogen en gemeten. Samen met mij heeft zij toen haar bevindingen doorgesproken, wat volgens haar het aantal haalbare centimeters was om af te vallen.

Kort daarna ben ik begonnen met mijn eerst les in de warmtecabine. Ik had afgesproken voor 10 lessen. De oefeningen waren eenvoudig en andere waren weer wat moeilijker. Het grote voordeel behalve dat het verliezen van de centimeters snel gaat, je krijgt er ook ontzettend veel energie van. Voordat ik aan de vijfde les begon ben ik gemeten en was al 20 centimeter kwijt. Vol vertrouwen het ik dan ook een vervolgkuur ingepland voor nog eens 10 lessen, op naar de volgende 20 centimeter.

Ik kan iedereen aanraden het gewoon eens te proberen. Bevalt het niet, kan je er altijd mee stoppen. Maar wie wil er nu niet mee doorgaan als je ook nog eens resultaat ziet. Mijn eindresultaat was uiteindelijk na 1 jaar sporten : 10,1 kilo minder en maar liefst 147,5 centimeter eraf!

Groetjes en veel succes met afvallen

Lia van den Heuvel

Terug naar succesverhalen