Het succesverhaal van Marie-Cecile

marie_cecile03

Zomer 2008; ik was het beu!

Of naar de ‘grote maten’ winkel of beginnen met afvallen. Maar eigenlijk vond ik mezelf niet te dik. De kledingmaten wezen echter iets anders uit. Lang kon ik verhullen dat ik toch eigenlijk te dik was, maar dat ik nu maat 50 moest gaan aanschaffen, dat ging me toch te ver.

Vol goede moed gekeken naar de mogelijkheden, maar eigenlijk was er maar 1 optie. Geen koolhydraten meer voor mij. Een snoeper ben ik niet, maar stress laat zijn sporen na bij mij. Een echte binnenvetter zullen we maar zeggen.
Dus die van het ongezonde en gevaarlijke vet!

Kort gezegd heb ik er een jaar over gedaan om 30 kilo vet kwijt te raken.

Sjonge, wat kostte dat moeite en inspanning. Maar steeds de bevestiging van de weegschaal en met name het verlies van vet, gaf me steeds de stimulans om door te gaan. Ik ging van een BMI van 34,3 naar een BMI van 24,2! En van 98,9 kilo naar 67,4 kilo! Wat voelde ik me fijn en vrij en beweeglijk!

Eind 2010 woog ik nog steeds onder de 70 kilo. Dat was mijn bovengrens.
Maar helaas, de stress had me weer opgezocht en gevonden.

In een jaar was mijn gewicht weer toegenomen. Ik had me een hele lange tijd niet meer gewogen en was dus weer gaan binnenvetten. Want aan de buitenkant zag je het namelijk niet zo……. Die 15 kilo er weer bij!

De stoute schoenen weer aangetrokken en Monique gebeld. Afspraak gemaakt en weer begonnen. Weer alles op de rit en gestaag op weg naar 67,5 kilo; mijn streefgewicht. Het gaat me weer lukken, ben op de goede weg!!!!!

Bedankt Monique en Conny voor de goede adviezen en tips en jullie luisterend oor.

Groet, Marie-Cecile Bouwens

marie_cecile05

marie_cecile06

Terug naar succesverhalen