Ik ben Monique IJpelaar, 30 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 kindjes (3 jaar en 6 maanden).
Helaas ben ik al vanaf ik me kan herinneren strijd aan het voeren tegen overgewicht. De ene keer win ik het om vervolgens in de loop der tijd weer spreekwoordelijk te verliezen.
Afgelopen jaren heb ik diverse diëten gevolgd en daarmee vaak ook afgevallen. Inmiddels is me door de jaren heen ook duidelijk geworden dat ik met mijn gewicht ook reageer op mijn hormoonhuishouding.
Ik ben met Monique en Move-it in contact gekomen na de bevalling van mijn zoontje. Door eetgedrag, bekkeninstabiliteit en hormoonspiegeling was ik 25 kg aangekomen. Daarna bleek ik last te hebben van een schildklier die onregelmatig werkte en mislukte elke lijnpoging. Tot ik met het proteïne-dieet begon. In relatief korte tijd was ik de aangekomen kilo’s weer kwijt. Wat was ik blij.
Het fijne van het dieet is dat als je gewoon een gezond eetpatroon hanteert je niet gaat jojo-en.
Helaas heb ik bij mijn tweede zwangerschap van mijn dochter vanaf de 30 weken in een rolstoel gezeten door zware bekkeninstabiliteit wat er weer mede voor gezorgd heeft dat ik weer 20 kg was aangekomen.
Na de bevalling dus weer tijd voor het dieet!
Ik ben begonnen op 13 september en met een tussenperiode in de maand december staat nu eind januari de teller op 20 kilo gewichtsverlies. Doordat ik na de bevalling al wel iets van gewicht was kwijt geraakt zit ik nu inmiddels ruim onder mijn gewicht van voor de zwangerschap.
Ik ben nu nog hard bezig voor de laatste 10 kilo maar die gaan door het dieet vast en zeker ook lukken!
Ik kan het dieet iedereen aanraden!

Groet,
Monique

Terug naar succesverhalen

monique-ervoormonique-erna