Het succesverhaal van Rebecca

Ik ben Rebecca de Puyt.

In augustus 2010, net terug van vakantie en natuurlijk weer enkele kilo’s zwaarder, een gewicht van 106kg namelijk. Na de vakantiefoto’s gezien te hebben, had ik er schoon genoeg van om zo zwaar te zijn.

Via via hoorde ik van het proteïne dieet van Bodystudio Move-it !! Deze persoon was er 23kg mee afgevallen en dat was heel goed te zien, dit wilde ik ook.

Ik heb alle moed bij elkaar geraapt en heb gebeld voor een afspraak. Ik kon op 29 september 2010 terecht. Met zo’n 26kg overgewicht ben ik begonnen in de strikte fase 1.

De eerste paar dagen heb ik het moeilijk gehad, ik had honger, had een droge mond en hoofdpijn. Echte afkick verschijnselen, maar ik heb door gezet en het resultaat na 2 weken was 6.1kg kwijt. Dit stimuleerde me ontzettend, ik ben in de strikte fase verder gegaan. Ik heb totaal 8 weken in fase 1 gezeten, ik ben daar 15kg mee kwijt geraakt. Nu kon ik overstappen naar fase2, heerlijk weer een stukje vlees, vis of kip.

Inmiddels zit ik in fase3 en dat gaat me prima af. Het proteïne dieet is op mijn lijf geschreven, ik had het al veel eerder moeten doen. Lekker en gezond eten en totaal geen honger. Ik kan het iedereen aanraden.

Het is nu 28 januari 2011 en ik ben inmiddels 25kg lichter en ik voel me prima en weet je wat: ik ga voor de 30kg omdat het me totaal geen moeite kost!!!

Monique je begeleiding is super, ik heb het natuurlijk wel zelf moeten doen, maar met hulp van jou kan ik me nu een slanke den noemen!! Aan het eind van de rit komen er nog andere foto’s van mij.

Terug naar succesverhalen