Het succesverhaal van Shannon

Shannon Hermsen, een Tilburgse jonge vrouw met het syndroom van Down en een traag werkende schildklier.

Shannon was als kind een stevige jonge dame en had hier zelf geen probleem mee, want lekker eten was haar lust en haar leven. Haar ouders en ook de rest van de familie vonden het een feest dat Shannon zo goed en smakelijk kon eten. Shannon werd een puber en haar gewicht groeide mee en een groot probleem werd geboren; overgewicht!

Shannon woog met haar kleine 1 meter 40 al snel 70 kilo en dat was veel te veel. Haar ouders besloten dat er iets moest gebeuren en ze besloten gezond te gaan eten en voor Shannon allerlei manieren te zoeken om haar aan het bewegen te krijgen, want dat deed ze niet zo graag.

Ze had echter al snel veel plezier in dansen en atletiek voor mensen met een beperking……tja, het was te mooi om waar te zijn: 2 jaar geleden brak Shannon tijdens atletiek haar enkel en complicaties na de breuk zorgden ervoor dat Shannon niet meer kon gaan sporten en langere afstanden lopen zorgde voor allerlei pijnlijke problemen.

Het gewicht ging weer groeien en Shannon woog ruim 1 jaar geleden zo’n 95 kilo. Haar ouders werden er een beetje bang van en gingen calorieën tellen en besloten een goed en gezond dieet op te stellen.

Maar gezond en gevarieerd eten alleen is nooit genoeg en de moeder van Shannon ontdekte Bodystudio Move-It in de Reeshof in Tilburg, waar je oefeningen kunt doen in een warmtecabine om zo calorieën te verbranden en een sterk en gezond lichaam te creëren.

Shannon ging fanatiek aan de slag en met de deskundige en enthousiaste hulp van Monique, eigenaresse van Bodystudio Move-It, is het Shannon gelukt om in 1 jaar tijd haar gewicht van 95 kilo, terug te brengen tot 75 kilo, dus Shannon is maar liefst 20 kilo afgevallen!

Dit korte verhaal toont aan dat het voor iedereen mogelijk is om met de juiste hulp en een positieve instelling af te vallen.

Shannon is ondertussen apetrots op haar lijntje en geniet nu van haar vakantie, maar na de vakantie gaat ze weer aan de slag bij Bodystudio Move-It, want ze heeft haar zinnen gezet op nog eens 10 kilo afvallen.

Kom op en neem contact op met Monique en je zult zien dat afvallen voor iedereen mogelijk is bij Bodystudio Move-It.

Terug naar succesverhalen

shannon_voorshannon_na