Het succesverhaal van Twanny

Vanaf de geboorte van onze 2e zoon heb ik heel wat afslankmethodes geprobeerd. Alles werkte, maar voor even. De bekende Jo-Jo kwam na een half jaar weer om de hoek.

Begin 2008 had ik er echt genoeg van. Ik had een goed doel voor ogen. 08 September ben ik jarig en wordt ik 50!! Ik wilde weer een mooi figuur hebben en me lekker voelen. Ik voelde me net een opgeknoopte worst van bijna 80 kilo! Body- studio Move -It gebeld en een intake gesprek met proefles gehad. Belangrijkste bij John en Monique is de sfeer, niet allemaal zo commercieel en toch een zeer goede begeleiding. Ik ben gelijk voor een kuur van 10 x gegaan.

Tegelijkertijd ben ik een Eiwitrijk dieet gestart, en het ging als een speer. Inmiddels heb ik mijn 50ste verjaardag gevierd met 2 kledingmaten kleiner, 77 cm totale omvang eraf, en ruim 12 kilo lichter. Ik wil nooit !!!!!!! meer zwaarder worden. De combinatie van TFM en eiwitrijk dieet is voor een goede start van afvallen zeker aan te bevelen. Ik ben zelfs tussendoor 3 weken op vakantie geweest, echt niet streng gelijnd en toch was ik niets aangekomen!! Dat willen vrouwen graag, laten we eerlijk wezen.

Ik voel me geweldig en blijf zeker 2x per week de oefeningen in de TFM cabine’s doen. Ik ben 25 jaar geleden voor het laatst zo slank geweest, ben helemaal HAPPY.

Complimenten voor John en Monique, zij geven een zeer goede begeleiding en variatie in de programma’s.

Groetjes Twanny

Terug naar succesverhalen

twanny_voor_244btwanny_na_244b